22.7 C
Amaliáda
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ κοπή πίτας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων

Σχετικές ιστορίες

Δράση του Κέντρου Πρόληψης στο Δημοτικό Σχολείο Πανόπουλου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 το πρόγραμμα προαγωγής...

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου Πύργου

Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου Πύργου «Η Αγία Μαρίνα» συγκεντρώνει...

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου από τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών

Ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών διοργανώνει εκδήλωση για...

9ος Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας: Θλίψη για την απώλεια του 61χρονου δρομέα

Ένας από τους δρομείς που συμμετείχαν και εφέτος στο...

Δράσεις και εκδηλώσεις σήμερα 15-4-2024 στην Ηλεία

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 Διήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στα Ιωάννινα από...
spot_img

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Κυριακή στο Παλούκι ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων «Ηλεία antique».
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Θεόδωρο Βουκελάτο να καλωσορίζει τους παρισταμένους, πατέρα Γεώργιο Αναγνωστόπουλο, τον Δήμαρχο Ήλιδας, καθώς και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κώστα Τσεριώνη και Κώστα Τρικόγια καθώς και τα μέλη του Συλλόγου και αναφέρθηκε στις πρόσφατες ριζοσπαστικές αλλαγές της νομοθεσίας όσον αφορά το νέο καθεστώς κυκλοφορίας για τα ιστορικά αυτοκίνητα. Παράλληλα δε εξέφρασε τις επιφυλάξεις του κατά πόσο το κράτος είναι δυνατόν να καλύψει τον τομέα με τρόπο λειτουργικό, δίκαιο και με σεβασμό στο ιστορικό αυτοκίνητο..
Ακολούθως πήρε τον λόγο ο πρόεδρος κ. Νίκος Βλασσόπουλος οποίος μετά το δικό του καλωσόρισμα αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του νεοσύστατου αυτού συλλόγου που έχουν προγραμματιστεί για το 2024, όπως συναντήσεις, εκδηλώσεις, στατικές εκθέσεις, εκδρομές και αγώνες τονίζοντας ότι η συμμετοχή των μελών είναι καθοριστική για την επιτυχία του εγχειρήματος. Στη συνέχεια διαβεβαίωσε ότι ο Σύλλογος και ο ίδιος προσωπικά είναι διαρκώς σε επαφή με την Ομοσπονδία ΕΟΕΕ οχημάτων εποχής για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα ιστορικά αυτοκίνητα καθώς και για τις βελτιώσεις που αναμένουμε στην πρόσφατη γενικότερη νομοθεσία.
Επίσης ενημέρωσε τα μέλη λεπτομερώς για το νέο καθεστώς των πινακίδων οι οποίες θα εκδίδονται από το αρμόδιο υπουργείο ενώ διευκρίνισε ότι η έκδοση πινακίδων από τις ομοσπονδίες καταργήθηκαν, μέχρι δε και το τέλος αυτού του χρόνου θα χρειαστεί να αντικατασταθούν οι πινακίδες με τις νέες κρατικές. Τόνισε επίσης ότι με το νέο καθεστώς, πινακίδες συλλεκτικού αυτοκινήτου θα δικαιούνται τα αυτοκίνητα τα οποία έχουν ή είχαν πινακίδες υπουργείου κατατεθειμένες ή όχι καθώς επίσης και αυτοκίνητα με εισαγωγή και διασάφηση τελωνείου τα οποία έχουν πιστοποίηση ιστορικού οχήματος, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τις μοτοσυκλέτες.
Τέλος ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσία τους και συνεχάρη τα μέλη για την συμμετοχή τους καθώς και για την εξαιρετική κατάσταση στην οποία διατηρούν τα οχήματα τους. Ενημέρωσε επίσης τα μέλη για το ενδεχόμενο της παρουσίας κάποιων στη κοπή πίτας της Ομοσπονδίας ΕΟΕΕ στις 10 Μαρτίου στο Ναύπλιο. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μουσείο Αυτοκινήτου και Τεχνολογίας της πόλης.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος Χρήστος, ο οποίος συνεχάρη το Δ.Σ. και τα ιδρυτικά μέλη για το γεγονός της ίδρυσης του Συλλόγου, ευχήθηκε δημιουργική δραστηριότητα και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια τους.

spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!