19.5 C
Amaliáda
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΤο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού από τη Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας

Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού από τη Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας

Σχετικές ιστορίες

Αριστοφάνης στο Θέατρο Φλόκα: Μηνύματα περί Παιδείας, Δικαίου και Αδικίας

Αριστοφάνης στο Θέατρο Φλόκα: Μηνύματα περί Παιδείας, Δικαίου και...

Εκδήλωση για τον αυτισμό την Κυριακή στη Γαστούνη

Εκδήλωση με θέμα: «Ο αυτισμός στην πόλη μου» θα...

Στη Βουλή των Ελλήνων το 1ο Γυμνάσιο Αμαλιαδας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του...

Δράσεις και εκδηλώσεις σήμερα 18-4-2024 στην Ηλεία

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 Τετραήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη από...

Σαν Σήμερα 18 Απριλίου

17 Απριλίου | 18 Απριλίου | 19 Απριλίου Η 18η...
spot_img

Η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας, η οποία θα πραγματοποιήσει καρναβαλική εκδήλωση το βράδυ το Σαββάτου 16 Μαρτίου, διοργανώνει για πρώτη φορά το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού.
Κανονισμοί και όροι συμμετοχής
Άρθρο 1. Τι είναι το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.
Σταθμοί σε αυτό το ταξίδι είναι άλλοτε οι σπαζοκεφαλιές, οι συνετές αποφάσεις, οι δεξιότητες, η ευστροφία, η ταχύτητα και άλλοτε οι γρίφοι. Γι’ αυτό το χρόνο επιλέξαμε να έχουν πρωτεύοντα ρόλο οι γρίφοι. Γρίφος στη διάλεκτο του Κρυμμένου Θησαυρού σημαίνει μια σειρά από οδηγίες ή βοηθήματα μέσω των οποίων η ομάδα προσπαθεί να βρει απαντήσεις, να βρει αντικείμενα, να οδηγηθεί στα σωστά σημεία και να πάρει την απαραίτητη σφραγίδα επίλυσης του γρίφου. Φυσικά, θα υπάρχουν εκπλήξεις και δραστηριότητες που θα τις μάθετε στη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη πόλη της Ανδραβίδας, αναδεικνύει ιστορικά στοιχεία της και όχι μόνο.
Άρθρο 2. Όροι συμμετοχής
Συγκροτήστε την δική σας ομάδα (έως 10 άτομα) και ετοιμαστείτε για ένα διασκεδαστικό και περιπετειώδη αγώνα. Δώστε ένα όνομα στην ομάδα σας (όχι της πεθεράς σας -καλά αν την αγαπάτε τόσο, κομμάτια να γίνει). Τα μέλη της ομάδας μπορούν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε σημείο και να βοηθούν για την επίλυση των γρίφων.
Απαραίτητα σύνεργα: Ρούχα εκστρατείας, μολύβι και χαρτί, σκαλίδια, φακούς, ανοιχτήρι για κρασί, φελλούς και πεταχτάρια, φωτογραφικές μηχανές, μέτρο ραπτικής, κράνος, ζώνη, παλάσκες, φτυάρια, λάπτοπ και ότι άλλο προαιρείσθε. Για αρχή συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στην Επιτροπή Διοργάνωσης Και επειδή όλοι οι καλοί χωράνε και όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα και επειδή κακό χωρίο τα λίγα σπίτια (φτάνει λέμε), όλοι οι νέοι και οι νέες, άντε και λίγο μεγαλύτεροι από 1 έτους έως 116 ετών, μπορούν να πάρουν μέρος στο πρώτο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.
Άρθρο 3. – Πως θα διεξαχθεί το κυνήγι Ημέρα διεξαγωγής του κυνηγιού η Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και ώρα έναρξης 10:00 το πρωί, στο σημείο ευρέσεως χαμένων νυφών, άντε να σας βοηθήσουμε λίγο, Πλατεία Αγίας Σοφίας. Εκεί θα δοθεί στους αρχηγούς των ομάδων ο πρώτος γρίφος. Το σύνολο του παιχνιδιού ακολουθεί την ιστορία που έχει ανακοινωθεί (δεν είναι και απαραίτητο). Στη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλυθούν συνολικά 12 γρίφοι που θα σας οδηγήσουν στον τελευταίο και τυχερό 13ο γρίφο. Σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού θα γίνεται αναμετάδοση από τα μεγάφωνα της πόλης καθώς επίσης θα είναι ανοιχτή η «Αίθουσα Νυχτερινής Ποδαράτης».
Για κάθε γρίφο ή δοκιμασία που λύνετε, ο αρχηγός της ομάδας πρέπει να προσέρχεται στο αρχηγείο των της επιτροπής να επικυρώνετε η ορθότητα της απάντησης και να δίνετε ο επόμενος γρίφος.
Λοιπές χρήσιμες πληροφορίες:
Κράτα ότι σου δίνουν, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί.
Σπεύδε βραδέως.
Βλέπε, άκου, ρώτα .
Ο καλός ο κυνηγός αρχίζει το κυνήγι από τώρα.
Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.
Να θυμάσαι όλα τα παραπάνω
Άρθρο 4. Έπαθλα
1η Ομάδα: Χρηματικό έπαθλο (λεφτά με το τσουβάλι), και δυνατότητα διοργάνωσης, εφόσον επιθυμεί του Κυνηγιού του Κρυμμένου Θησαυρού του χρόνου.
2η Ομάδα: Την αγάπη μας!
3η Ομάδα: Τον θαυμασμό μας.
Οι λοιπές ομάδες ότι και οι δύο προηγούμενες
Άρθρο 5. Λοιποί Όροι
Α. Οι δοκιμασίες καθώς και η επίλυση των γρίφων, δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη σωματική αντοχή ή δύναμη.
Β. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας πρέπει να τηρείται κατά γράμμα και εφόσον διαπιστωθεί κάποια παρατυπία από κάποιο παίχτη, μπορεί να οδηγήσει σε άμεση αποβολή της αντίστοιχης ομάδας. (Ο Μεγάλος Αδελφός είναι πανταχού παρών)
Γ. Οι ομάδες που καταστρέψουν οποιοδήποτε στοιχείο για να εμποδίσουν τις υπόλοιπες ομάδες να συνεχίσουν το παιχνίδι, αποκλείονται αμέσως.
Δ. Η οργανωτική επιτροπή είναι αρμόδια για επίλυση κάθε ένστασης ή διαφωνίας που μπορεί να προκύψει.
Ε. Θα δοθεί στους αρχηγούς των ομάδων βοηθητικό υλικό για το παιχνίδι. (Για τη μεταφορά του εφοδιαστείτε με χειράμαξα).

spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!