21 C
Amaliáda
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΠοιες προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού "τρέχουν" στην Ηλεία

Ποιες προκηρύξεις πρόσληψης προσωπικού “τρέχουν” στην Ηλεία

Σχετικές ιστορίες

Ράπιντ τεστ την Τετάρτη 19-6-2024 στην Ηλεία

Tεστ ταχείας ανίχνευσης (ράπιντ τεστ) κρουσμάτων κορωνοϊού (covid-19) θα...

Σαν Σήμερα 19 Ιουνίου

18 Ιουνίου | 19 Ιουνίου | 20 Ιουνίου Η 19η...

Πρόσβαση ΑμεΑ στη θάλασσα της Κουρούτας

Τοποθετήθηκε, από το Δήμο Ήλιδας, σήμερα το πρωί στην...

Το πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο ανοίγει τις πύλες του στο κοινό

Τις πύλες του στο κοινό ανοίγει το Πάρκο ΣΠΚ...

Σε φάση υλοποίησης περνάει το Open Mall Αμαλιάδας

Ένα έργο που σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε και ωρίμασε με την...
spot_img

Σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις προκηρύξεις για την πρόσληψη προσωπικού, μόνιμου και με σύμβαση στην Ηλεία.
Αναλυτικά:


ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΠΥΡΓΟΥ
Από το Υπουργείο Υγείας προκηρύχθηκε η πρόσληψη 817 συνολικά ατόμων μόνιμου προσωπικού πτυχιούχων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για τα Νοσοκομεία όλης της Χώρας.
Στην Ηλεία αντιστοιχούν επτά συνολικά θέσεις, πέντε για το Νοσοκομείο του Πύργου και μόνο δύο για το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας που είναι οι κάτωθι:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ
Μία θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
Μία θέση ΠΕ Φαρμακευτικής
Μία θέση ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
Μία θέση ΤΕ Μαιευτικής
Μία θέση ΤΕ Πληροφορικής
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Μία θέση ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών
Μία θέση ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν την Πέμπτη 9 Μαΐου και θα διαρκέσει η υποβολή τους έως και σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2024.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Προκηρύχθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Οκτωβρίου 2024 συνολικού αριθμού δεκαέξι (16) ατόμων για την αντιμετώπιση των κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας, φύλαξης δασικών εκτάσεων, δασοπυρόσβεσης, προληπτικής απομάκρυνσης πολιτών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Πύργου, εφόσον το προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί να εξυπηρετήσει αυτές τις ανάγκες.
Συγκεκριμένα:
Ένα άτομο ΠΕ Γεωτεχνικών ΠΕ Δασολόγων.
Ένα άτομο ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού.
Δύο άτομα ΔΕ Οδηγών ΔΕ Οδηγών (πυροσβεστικού οχήματος).
Ένα άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (με άδεια άσκησης επαγγέλματος χειριστή καλαθοφόρου οχήματος συντηρήσεως εξυπηρετήσεως ηλεκτρικών εναέριων δικτύων ή άλλων αιωρούμενων εργασιών).
Ένα άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (με άδεια άσκησης επαγγέλματος χειριστή τσάπας ερπυστριοφόρας).
Δέκα άτομα ΥΕ Δασεργατών ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 1 και ΣΟΧ2 κατά περίπτωση και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Δήμου στην ακόλουθη ταχυδρομική διεύθυνση:
Δήμος Πύργου, Πατρών και Τάκη Πετροπούλου, Τ.Κ.:27131, Πύργος Ηλείας, (τηλ. επικοινωνίας για πληροφορίες: 2621362 605, -611 και -655).
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024.

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
Ο Δήμος Πηνειού ανακοίνωσε την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, με διάρκεια πέντε μηνών και εντός του διαστήματος της αντιπυρικής περιόδου 2024 (1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2024).
Η πρόσληψη θα αφορά δέκα άτομα για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών της υπηρεσίας καθαριότητας για πυροπροστασία και δασοπροστασία, ως εξής:
Μία θέση ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού
Μία θέση ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού
Οκτώ θέσεις ΥΕ Εργατών καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στα γραφεία του Δήμου Πηνειού στη Γαστούνη, Χαλκιοπούλου και Σισίνη.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίστηκε από την Τρίτη 21 έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ
Προκηρύχθηκε η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Iδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά οκτώ ατόμων για την κάλυψη αναγκών στο Πρόγραμμα Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2024 της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και συγκεκριμένα:
Οκτώ (8) άτομα Τομεάρχες Δακοκτονίας ΠΕ Γεωπόνοι ή εν ελλείψει ΤΕ Τεχνολόγοι Γεωπόνοι (Φυτικής Παραγωγής) ή εν ελλείψει Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών ή Ανθοκομίας ή Διοίκησης Γεωργικών
Εκμεταλλεύσεων.
Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης για διάρκεια απασχόλησης 6,5 μηνών και όχι πέραν της 30ης Νοεμβρίου 2024.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε ηλεκτρονικά (ddo@ilia.pde.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, Μανωλοπούλου 47, Διοικητήριο, Τ.Κ. 27131 Πύργος- Ηλείας, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικού Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κυρίας Ρηγοπούλου Ευγενίας (τηλ. επικοινωνίας: 26213- 60356) ή κυρίας Τρίμμη Κωνσταντίνας (τηλ. επικοινωνίας: 26213-60355).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 3 Ιουνίου 2024.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κρεστένων και Περιχώρων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του για θηροφύλαξη και γενικότερα για την προστασία του περιβάλλοντος θα προχωρήσει στην πρόσληψη ενός ιδιωτικού φύλακα θήρας.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά λήγει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
Η Δημοτική Επιτροπή Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ενέκρινε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για δράσεις πυρασφάλειας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων έτους 2024 σύμφωνα με την αριθ. 2973/17.4.2024 εισήγηση του Τμήματος Πολεοδομίας Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
Ειδικότερα ανά δημοτική ενότητα:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΙΛΛΟΥΝΤΟΣ
5 ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ
3 ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΙΦΕΙΡΑΣ
3 ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας
Αλλά και σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου ως εξής:
8 ΥΕ Εργατών Δασοπροστασίας
1 ΠΕ Κτηνιάτρων
Οι συμβάσεις θα είναι διάρκειας 5 μηνών και ειδικότερα από 1 Ιουνίου έως 31 Οκτωβρίου 2024, εκτός από την κατηγορία Εργατών Δασοπροστασίας σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου των οποίων οι συμβάσεις θα διαρκέσουν 3 μήνες και ειδικότερα από 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου 2024

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ενέκρινε την πρόσληψη δύο ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και συγκεκριμένα:
Δύο άτομα κατηγορίας – κλάδου ΥΕ προσωπικό καθαριότητας εξωτερικών χώρων, ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων,
Η πρόσληψη κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστούν κατεπείγουσες και πρόσκαιρες ανάγκες της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.
Επίσης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν εγκρίνουμε την πρόσληψη ενός ατόμου κατηγορίας – κλάδου ΔΕ Τεχνικών/ ΔΕ Ηλεκτρολόγων, όπως και δύο ατόμων κατηγορίας – κλάδου ΔΕ Οδηγών με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας δύο μηνών, επειδή δεν έχει παρέλθει το απαιτούμενο χρονικό διάστημα.

ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ
Η Δημοτική Επιτροπή Πηνειού ενέκρινε με απόφασή της την πρόσληψη τριών ΤΕ ή ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μέσω Προγράμματος ΕΣΠΑ με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την υλοποίηση της δράσης «Πρόγραμμα Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών».
Η σύμβαση θα είναι για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση ανανέωσης του προγράμματος.

spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!