11 C
Amaliáda
Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΟ Βασίλης Παπαδόπουλος για τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής στο Δήμο Ήλιδας

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος για τη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στο Δήμο Ήλιδας

Σχετικές ιστορίες

Η “Συνάντηση της Δευτέρας” στη Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 το...

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες στα τοπικά πρωταθλήματα

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΗΛΕΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΞενοφών Κρεστένων - Ηλειακός Λεχαινών 4-1Λευκός...

Εγγραφές μαθητών στην Α’ Τάξη Δημοτικών Σχολείων της Ηλείας

Οι αιτήσεις εγγραφών στην Α΄ Τάξη των Δημοτικών Σχολείων...

Νέο μηχάνημα πλύσης κάδων απορριμμάτων στο Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Σημαντική συμβολή προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος...
spot_img

Στις 29-12-2023 τελευταία εργάσιμη μέρα για την χρονιά ως αντιδήμαρχος κ αναπληρωτής δήμαρχος, παρέδωσα επίσημα στον νέο δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο Χρ. (λόγω ασθένειας του δήμαρχου κ. Λυμπερη Γιάννη) υπογράφοντας το προβλεπόμενο πρακτικό. Με την ευκαιρία της τελετής παράδοσης συνεχάρη το νέο δήμαρχο, του ευχήθηκα υγεία και δύναμη για μια δημιουργική θητεία. 

Εμείς ως μείζονα αντιπολίτευση θα ασκήσουμε δημιουργική αντιπολίτευση, θα βοηθήσουμε να συνεχιστούν τα έργα που ήδη εκτελούνται και αυτά τα οποία άμεσα θα ξεκινήσουν. Είναι μία μεγάλη παρακαταθήκη έργων και μελετών πού με την υλοποίησή τους θα συμβάλλουν στην ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. 

Ως αντιπολίτευση θα ασκήσουμε τον ρόλο που μας ανέθεσαν οι συμπολίτες μας, δηλαδή άσκηση ελέγχου στο έργο της δημοτικής αρχής, καλοπροαίρετη κριτική και υποβολή προτάσεων. 

Σήμερα 29 Δεκέμβρη 2023 κλείνει ένα μεγάλος κύκλος στην τοπική αυτοδιοίκηση Ά βαθμού που την υπηρετώ από το 1995 ως πρόεδρος της κοινότητας Αγραπιδοχωρίου, πρόεδρος του συμβουλίου περιοχής Πηνείας, Δήμαρχος Πηνείας, αντιδήμαρχος  και αναπληρωτής δήμαρχος Ήλιδας.

Η τετραετία που διανύσαμε ήταν η πιο δύσκολη στην πολύχρονη παρουσία μου στην αυτοδιοίκηση,διότι παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την εμφάνιση της πανδημίας (κορωνοϊός), κυβερνοεπίθεση και στο τέλος η ενεργειακή κρίση,  καταφέραμε ως δημοτική αρχή να κρατήσουμε τον Δήμο όρθιο, να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και στο τέλος πετύχαμε ύστερα από πολύ δουλειά, επιμονή, υπομονή και με δήμαρχο τον Γιάννη Λυμπέρη, ακάματο εργάτη,αγωνιστή, αποτελεσματικό, διεκδικητικό που υπηρέτησε και αυτός μαζί μας με εντιμότητα ,ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και διαφάνεια τον Δήμο και τους συμπολίτες μας  παραδίδουμε έργα και μελέτες πού αγγίζουν τα 30 και πλέον εκατομμύρια ευρώ. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου πού για πολλοστή φορά με τίμησαν με την ψήφο τους και μάλιστα στην πρώτη θέση. 

Να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη που για άλλη μία τετραετία με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε καθήκοντα αντιδήμαρχου στην Δημοτική ΕνότηταΠηνείας και αναπληρωτή δήμαρχο.

Να ευχαριστήσω τους συναδέλφους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, όλους τους υπαλλήλους που συνέβαλαν στο έργο της δημοτικής αρχής για την άψογη συνεργασία μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν οι εργαζόμενοι υπάλληλοι της Δημοτικής Ενότητας Πηνείας οι οποίοι ήταν άψογοι και συνέδραμαν αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Θα ήταν παράλειψη μου να μην  ευχαριστήσω τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων που συνεργάστηκαν μαζί μου για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετώπιζαν τα χωριά τους.

Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω στην αγαπημένη μου οικογένεια, η οποία με στήριξε σε όλη την μακρόχρονη αυτοδιοικητική μου πορεία. 

Συμπερασματικά, η πολύχρονη παρουσία μου στα κέντρα λήψης αποφάσεων, με έκανε να εκτιμήσω το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή μας στα κοινά και σε συλλογικά όργανα του τόπου και όχι μόνο, όταν η οποία προσπάθεια που καταβάλλεται αποσκοπεί στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. 

Στο 28χρονο ταξίδι οι δυσκολίες που προέκυψαν ήταν πολλές, όμως με πολύ δουλειά, ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια, υπομονή και υπομονή παρά τις όποιες αστοχίες και τα λάθη που ο καθένας μπορεί να κάνει όταν βρίσκεται σε υπεύθυνη θέση, όταν η προσπάθεια γίνεται έντιμα για το κοινό καλό, σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις.

Συνεχίζω λοιπόν, από την θέση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης και υπόσχομαι, ότι για άλλη μία φορά να τιμήσω τον όρκο που έδωσα στις 27-12-2023.

Θα είμαι ΠΑΡΩΝ, εργαζόμενος με τον ίδιο ζήλο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου,  που με τίμησαν για μια ακόμη φορά με την ψήφο τους. 

Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία να υποδεχτούμε το νέο έτος 2024.

Βασίλης Παπαδόπουλος 

Απερχόμενος Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος.

spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!