22.7 C
Amaliáda
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΝέες διαμαρτυρίες για τον παιδικό αγώνα δρόμου στην Αμαλιάδα

Νέες διαμαρτυρίες για τον παιδικό αγώνα δρόμου στην Αμαλιάδα

Σχετικές ιστορίες

Ο Δήμος Ήλιδας ανέδειξε το μεγαλείο της Αρχαίας Ήλιδας

Ο Δήμος Ήλιδας ανέδειξε το μεγαλείο της Αρχαίας Ήλιδας,...

Δράση του Κέντρου Πρόληψης στο Δημοτικό Σχολείο Πανόπουλου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 το πρόγραμμα προαγωγής...

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Σύλλογο Νέων Καταραχίου Πύργου

Ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου Πύργου «Η Αγία Μαρίνα» συγκεντρώνει...

Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου από τον Όμιλο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών

Ο Όμιλος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών διοργανώνει εκδήλωση για...

9ος Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας: Θλίψη για την απώλεια του 61χρονου δρομέα

Ένας από τους δρομείς που συμμετείχαν και εφέτος στο...
spot_img

Η προηγούμενη ανάρτηση της ιστοσελίδας μας με θέμα: «Πολλά παράπονα για τα μπλουζάκια από γονείς παιδιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου στην Αμαλιάδα» στάθηκε αφορμή να δεχθούμε πολλά περισσότερα παράπονα και διαμαρτυρίες για τη διοργάνωση του Παιδικού Αγώνα Δρόμου 2 χιλιομέτρων που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Αμαλιάδα από το Σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας» και τη στήριξη του Δήμου Ήλιδας.
Εκτός από τα μπλουζάκια που είχαν υποσχεθεί οι διοργανωτές, που περιλαμβάνονταν ως παροχή προς τα παιδιά στην έντυπη δήλωση συμμετοχής και τα ανέθεσε σε επιχείρηση του Πύργου ο Δήμος Ήλιδας και δεν δόθηκαν ποτέ, μας κατήγγειλαν και τα κάτωθι:
Τα νούμερα που δόθηκαν, το μεσημέρι του Σαββάτου στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, σε κάθε παιδί που θα λάμβανε μέρος στον αγώνα, εκτός πως δεν είχαν παραμάνες ή κάτι παρόμοιο για να τα καρφιτσώσουν στις μπλούζες τους, δεν είχαν και τα κατάλληλα τσιπάκια ώστε να γίνει η χρονομέτρηση και η κατάταξη κάθε αθλητή.
Εκτός των ανωτέρω το βασικότερο είναι πως δεν υπήρχε ικανός αριθμός μεταλλίων για να δοθούν στα παιδιά όπως είχε ανακοινωθεί και αναγκάστηκαν οι παράγοντες του Κοροίβου να δώσουν από τα δικά τους για να μην μείνει παραπονούμενο κανένα παιδάκι.
Όμως σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν με την έλλειψη μεταλλίων.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γεώργιος Κράλλης είχε προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, στη συνεδρίασή του στις 29 Φεβρουαρίου 2024, όπως ο Δήμος διαθέσει χρήματα για τις δράσεις του Μαραθωνίου Ολυμπίας στην Αμαλιάδα και συγκεκριμένα για να πληρωθούν η ηχητική κάλυψη και η προμήθεια 700 μεταλλίων και 25 Κυπέλλων.
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Αντιδημάρχου Γεωργίου Κράλλη, όπως και τη διάθεση ποσού μέχρι 2.500 ευρώ.
Τα 700 μετάλλια που προέβλεπε η απόφαση έφθαναν να δοθούν, εκτός από τους ενήλικες που συμμετείχαν στον αγώνα 12 χιλιομέτρων και στα παιδάκια και θα περίσσευαν.
Όμως στις 28 Μαρτίου 2024, δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και παρά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα χρήματα αυτά δεν τα διαθέτει για την προμήθεια μεταλλίων για να δοθούν στα παιδάκια, αλλά σε διαφημιστική εταιρεία του Πύργου για μπλουζάκια, που ούτε κανένα από αυτά δεν δόθηκε στα παιδάκια της Αμαλιάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!