11 C
Amaliáda
Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΜίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ηλείας

Μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ηλείας

Σχετικές ιστορίες

Ελιά: Αντιμετώπιση ασθενειών και γενικές οδηγίες για το κλάδεμα στην Ηλεία

Τεχνικό δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων φυτοπροστασίας εξέδωσε το Περιφερειακό Κέντρο,...

Ονοματοδοσία οδών και πλατειών στην Κάτω Παναγιά

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας - Κυλλήνης ενέκρινε την ονομασία...

Συνάντηση Δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου...

«Φούστα – μπλούζα» από τη Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας «Ήλις»

Το έργο «Φούστα - μπλούζα» των Ρέππα - Παπαθανασίου...

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Πηνειού

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε το Διοικητικού Συμβουλίου...
spot_img

Η Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί μειοδοτική δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου κατάλληλου για τη στέγαση του Τμήματος Αδειών Διαμονής Ν. Ηλείας (Τ.Α.Δ.) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. Το προσφερόμενο ακίνητο πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 321,88 τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 109,38 τ.μ., και λοιποί χώροι (αρχείο, αποδυτήρια, αποθηκευτικούς χώρους κ.λ.π.) μικτής επιφάνειας περίπου 212,50 τ.μ.
  Γίνονται δεκτά ακίνητα των οποίων οι επιφάνειες υπολείπονται μέχρι ποσοστού 5% των παραπάνω επιφανειών. Οι επιφάνειες αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο συνημμένο κτιριολογικό πρόγραμμα.
  Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης/κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.
 2. Το ακίνητο θα πρέπει να είναι ισόγειο, αυτοτελές και ανεξάρτητο, σύγχρονο και λειτουργικό, με ανεξάρτητη είσοδο και να βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης του Πύργου Ν. Ηλείας ή εντός του αστικού ιστού της πόλης και σε σημείο που να διευκολύνεται η πρόσβαση των πολιτών ως και η ομαλή κίνηση και ευχερής στάθμευση των οχημάτων τους.
 3. Το ακίνητο δύναται να είναι αποπερατωμένο ή ημιτελές ή υπό ανέγερση, και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκρισης πρακτικών της δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.
 4. Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη δημοπρασία θα πρέπει να καταθέσουν στην Επιτροπή Στέγασης που συνεδριάζει δημόσια, οι ίδιοι ή ειδικός προς τούτο πληρεξούσιος, έγγραφη προσφορά στην οποία να περιγράφονται λεπτομερώς οι χώροι, με αναφορά στην ύπαρξη ή μη αυθαίρετων χώρων ή χώρων με αυθαίρετη αλλαγή χρήσης που προσφέρονται με τις διατάξεις του άρθρου 82 παρ. 2 του ν. 4495/2017, καθώς και η επιφάνεια ενός εκάστου είδους αυτών, η ύπαρξη Πίνακα κατανομής κοινόχρηστων δαπανών με βάση σχετική σύσταση ιδιοκτησίας, η θέση και τα λοιπά χαρακτηριστικά του ακινήτου που προσφέρουν καθώς και το ζητούμενο μίσθωμα.
  Ανώτατο όριο μηνιαίου μισθώματος ορίστηκε το ποσό των 1.600 ευρώ. Το μηνιαίο μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία, θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τέταρτου έτους της μίσθωσης, κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του δείκτη τιμών καταναλωτή του μήνα της αναπροσαρμογής, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή), όπως αυτή (η μεταβολή) υπολογίζεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ).
  Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 14η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στο κτίριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας
spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!