17.9 C
Amaliáda
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠολιτικήΔήμοιΔιπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου

Σχετικές ιστορίες

Πρόγραμμα άρδευσης στα αρδευτικά δίκτυα ζώνης Πηνειού Ηλείας

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία που αφορούν τον ωφέλιμο...

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Ανάθεση μελέτης για σύνταξη Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι ανατέθηκε η μελέτη για...

4ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο σε Αμαλιάδα και Πύργο

Το 4ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο Ηλείας θα πραγματοποιηθεί και...

Ενημέρωση δικαιούχων για την επιστροφή του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1%

Η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο απόσπασμα...

Η σύνθεση της νέας Κυβέρνησης

Πρωθυπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Υπουργός: Κωστής Χατζηδάκης Αναπληρωτής Υπουργός: Νίκος Παπαθανάσης Υφυπουργός: Χρίστος...
spot_img

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024.:

Στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη:
-Έγκριση των οριστικών οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμός, κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης) του Δήμου Πύργου οικονομικού έτους 2022.

Στις 7:30 μ.μ. θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση με τα κάτωθι θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Λήψη απόφασης για:
  α. Την αποδοχή της παράτασης συμβατικού χρόνου της σύμβασης ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού, στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου με τίτλο «Λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2016 και ειδικότερα για τον άξονα προτεραιότητας 4 «Αστική βιώσιμη κινητικότητα ΣΒΑΚ» μέχρι τις 27-2-2026 και
  β. την εξουσιοδότηση του Δημάρχου Πύργου, για την υπογραφή της παράτασης.
 2. Λήψη απόφασης έγκρισης του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Πύργου.
 3. Λήψη απόφασης έγκρισης της υπ’ αριθμ. 176/2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», με την οποία ψηφίσθηκε ο προϋπολογισμός και η στοχοθεσία αυτού οικ. έτους 2024.
 4. Λήψη απόφασης έγκρισης της υπ’ αριθμ. 66/2023 απόφασης του Δ.Σ του καταργηθέντος ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου» οικ. έτους 2022» με την οποία ψηφίστηκε ο απολογισμός, ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης του Ν.Π. έτους 2022.
 5. Λήψη απόφασης επανυποβολής ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης σε προβλεπόμενους κοινόχρηστους χώρους (οδοί) μεταξύ των Ο.Τ. 267,271,270 και 269 του σχεδίου πόλεως Πύργου.
 6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση μιας (1) θέσης στάθμευσης επί της οδού Κοκκίνου 33 της Δ.Κ. Πύργου, έμπροσθεν του καταστήματος του κ. Ασημακόπουλου Κων/νου για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 29/2024 απόφασης – εισήγησης της Δ.Ε.
 7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης ολιγόλεπτης στάθμευσης επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου της Δ.Κ. Πύργου 15, έμπροσθεν καταστήματος Παναγόπουλου Λεωνίδα για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 24/2024 απόφασης – εισήγησης της Δ.Ε.
 8. Λήψη απόφασης έγκρισης παραχώρησης μιας (1) θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ (κοινής χρήσης), που βρίσκεται επί της οδού Αβέρωφ 7 της Δ.Κ. Πύργου, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 27/2024 απόφασης – εισήγησης της Δ.Ε.
 9. Λήψη απόφασης έγκρισης τοποθέτησης πλαστικών κολωνακίων επί της διασταύρωσης των οδών Πουσίου & Γορτυνίας 23 στο Ο.Τ.177 της Δ.Κ. Πύργου, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 26/2024 απόφασης – εισήγησης της Δ.Ε.
 10. Λήψη απόφασης έγκρισης τοποθέτησης κιγκλιδωμάτων επί του πεζοδρομίου της οδού Χαριλάου της Δ.Κ. Πύργου, έμπροσθεν της εισόδου του Α.Σ. Πύργου «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ ο ΗΛΕΙΟΣ», κατόπιν της υπ’ αριθμ. 25/2024 απόφασης – εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής.
 11. Λήψη απόφασης έγκρισης διαμόρφωσης εισόδου – εξόδου για την επιχείρηση «Αποθήκη οπωρολαχανοπωλείου χονδρικού εμπορίου» της εταιρείας «ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΦΡΟΥΤΑ ΙΚΕ» που βρίσκεται στην Δ.Κ. Πύργου (Συντριάδα), κατόπιν της υπ’ αριθμ. 28/2024 απόφασης – εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής.
 12. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας συμβάσεων προμήθειας σκυροδέματος για τις Δημοτικές Ενότητες Πύργου και Ιάρδανου – Βώλακα.
 13. Λήψη απόφασης για την παράταση προθεσμίας σύμβασης προμήθειας βιομηχανικών ειδών για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
 14. Λήψη απόφασης συμμετοχής του Δήμου Πύργου για την ηλεκτροδότηση πίλαρ δημοτικού φωτισμού στην Δ.Κ. Αγ. Άννας.
 15. Λήψη απόφασης αντικατάστασης μέλους του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου» και εκλογή Αντιπροέδρου.
 16. Λήψη απόφασης έγκρισης παρουσίας συνοδού για παράλληλη στήριξη παιδιού στον 1ο Παιδικό Σταθμό Πύργου.
 17. Λήψη απόφασης έγκρισης πρακτικής άσκησης σπουδάστριας ΙΕΚ ΔΥΠΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ.
 18. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το πρόγραμμα έργων και εργασιών έτους 2024 της Δ/νσης Δασών Ηλείας.
 19. Λήψη απόφασης συγκρότησης της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για την εκποίηση μίσθωση, εκμίσθωση ή αγορά κινητών και ακινήτων του Δήμου για το έτος 2024.
 20. Λήψη απόφασης ορισμού δύο (2) δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, για τη συγκρότηση της επιτροπής εκτίμησης κατά περίπτωση στην εκποίηση, μίσθωση, εκμίσθωση ή αγορά κινητών και ακινήτων του δήμου για το έτος 2024.
 21. Λήψη απόφασης συγκρότησης επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και αμφισβητήσεων έτους 2024 (άρθρο 32 του Ν. 1080/80 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
 22. Λήψη απόφασης ορισμού ενός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του στην Γνωμοδοτική Επιτροπή του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 2734/1999.
spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!