14.7 C
Amaliáda
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού - Αλφειού

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. Πηνειού – Αλφειού

Σχετικές ιστορίες

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαχάρως

Σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2024, κατόπιν προσκλήσεως του  Δημάρχου...

Διεθνής συνεργασία του Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας – Κυλλήνης

 Το Ινστιτούτο Γκαίτε σε συνεργασία με την παιδική χορωδία...

Την Τετάρτη 15 Μαΐου η λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ήλιδας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας με θέμα «Λογοδοσία...

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 το 3ο RUN Πύργου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για τη...
spot_img

Η 6η για το 2024 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ο.Ε.Β. ΠΗΝΕΙΟΥ – ΑΛΦΕΙΟΥ θα διεξαχθεί στα γραφεία του Οργανισμού στον Πύργο την 1η Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:
Θέμα 1ο: Ενημέρωση έργων και εργασιών που έχουν υλοποιηθεί και δρομολογηθεί ενόψει της αρδευτικής περιόδου και μέτρα για την αντιμετώπιση της έλλειψης αποθεμάτων αρδευτικού ύδατος.
Θέμα 2ο: Λήψη απόφασης επιλογής προσωπικού ΣΟΧ1/2024.
Θέμα 3ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης επισκευής τριών (3) Μηχανισμών Φερτών Υλών (ΜΦΥ) των αρδευτικών αντλιοστασίων της Νότιας Ζώνης Πηνειού, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 4ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης προμήθειας δέκα (10) τεμαχίων φίλτρων αναρρόφησης των αρδευτικών αντλιοστασίων της Βόρειας Ζώνης Πηνειού,λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 5ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης καθαρισμού της 1Δ αρδευτικής διώρυγας Βόρειας Ζώνης Πηνειού,λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 6ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης καθαρισμού της αρδευτικής διώρυγαςτης Ζώνης Αλφειού,λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 7ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης προμήθειας χάλκινων μπαρών για του Μ/Σ του αρδευτικού αντλιοστασίου Η – Λασταιϊκων,λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 8ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση προμήθειας υποσταθμού Μέσης Τάσης και παρελκόμενων υλικών για την επισκευή της κυψέλης της Μέσης Τάσης του αρδευτικού αντλιοστασίου Δ – Λαμπετίου, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 9ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση επισκευής του μειωτήρα της στραγγιστικής αντλίας του στραγγιστικού αντλιοστασίου Β1-Λεχαινών, λόγω του κατ’ επείγοντος. Θέμα 10ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου για την απευθείας ανάθεση προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού για την αποκατάσταση του στραγγιστικού αντλιοστασίου Β1-Λεχαινών, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 11ο: Έγκριση επεμβάσεων στο δίκτυο αρμοδιότητας του Οργανισμού σε συνεργασία με τους Τ.Ο.Ε.Β. για τις ανάγκες εύρυθμης λειτουργίας του εγγειοβελτιωτικού έργου, λόγω του κατεπείγοντος.
Θέμα 12ο: Έγκριση απόφασης Προέδρου της απευθείας ανάθεσης ανανέωσης ασφαλιστήριων των οχημάτων του Οργανισμού, λόγω του κατ’ επείγοντος.
Θέμα 13ο: Λήψη απόφασης ανάθεσης σε δικηγόρο όπως καταθέσει προτάσεις κατά τη συζήτηση της από 21-02-2024 και με αριθμό κατάθεσης δικογράφου 3/2024 αγωγής, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μυρτουντίων Ηλείας, που έχει ασκηθεί σε βάρος του Οργανισμού και σε κάθε άλλη μετ’ αναβολή ή άλλως οριζόμενη δικάσιμο, να καταθέτει προτάσεις ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη σχετική με την επίτευξη της ως άνω εντολής.
Θέμα 14ο: Λήψη απόφασης ανάθεσης σε δικηγόρο όπως καταθέσει προτάσεις κατά τη συζήτηση της από 21-02-2024 και με αριθμό κατάθεσης δικογράφου 4/2024 αγωγής, ενώπιον του Ειρηνοδικείου Μυρτουντίων Ηλείας, που έχει ασκηθεί σε βάρος του Οργανισμού και σε κάθε άλλη μετ’ αναβολή ή άλλως οριζόμενη δικάσιμο, να καταθέτει προτάσεις ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και γενικά να ενεργεί κάθε πράξη σχετική με την επίτευξη της ως άνω εντολής.
Θέμα 15ο: Λήψη απόφασης για την έγκριση του ισολογισμού – απολογισμού – αποτελεσμάτων χρήσης και φορολογικής δήλωσης για το έτος 2023.
Θέμα 16ο: Έγκριση πληρωμής δαπανών.
Θέμα 17ο: Άλλα θέματα.

spot_img

Εγγραφείτε

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας

- Παραλάβετε καθημερνά την εφημερίδα Ενημέρωση στο σπίτι ή στο γραφείο

Τελευταίες Δημοσιεύσεις

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!